torstai 23. elokuuta 2012

Kinkku-tonnikala piirakka

 Tällaista piirakkaa on tarjoiltu meillä monesti ja hyvin on tehnyt kauppansa. Tuorejuusto täytteessä on aivan ihana lisä. 


Pohja:

3 dl vehnäjauhoja
1 tl suolaa
125 g voita
½ dl vettä

Sekoita suola jauhoihin ja nypi joukkoon voi. Lisää vesi nopeasti tasaiseksi vaivaten. Painele voidellun piirakkavuoan pohjalle.

Täyte:

1 paprika
1 sipuli
1 prk tonnikalaa
150-200 g palvikinkkua
200 g Afrikan paprika tuorejuustoa
2 dl ruokakermaa
(chilikastiketta oman maun mukaan, itse käytin Felixin chilikastiketta n. 1 dl)
2 munaa

Suikaloi ohueksi paprika ja sipuli ja kuullota hetki pannulla tilkassa öljyä. Silppua kinkku ja sekoita tonnikalan, sipulin ja paprikan kanssa. Levitä vuokaan. Sekoita keskenään tuorejuusto, kerma (,chilikastike) ja munat. Levitä päällimmäiseksi vuokaan.

Paista 200 asteessa n. 40-45 min.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti