keskiviikko 6. helmikuuta 2013

On sitä vähän neulottukin...

 Kuinka paljon myöhässä voi joululahjan antaa, jotta kyseessä edelleen on joululahja? Aika paljon, jos minusta on kyse =).
 Miehen vanhemmille neuloin tällaiset ajatuksena antaa jouluna, mutta, mutta,,, Enpä tajunnut, miten paljon kirjoneuleen tekeminen vaatii keskittymistä, etenkin kun sellaista ei ole aiemmin tullut kokeiltua. Sellainenhan ei onnistunutkaan 1-vuotiaan uniongelmaisen riiviön kanssa millään. Lopulta päätin ottaa asian rennosti ja antaa tekeleet jahka valmistuvat, eli pari päivää sitten =).

 Kirjoneuleesta innostuin niin, että nyt on jo uudet lapaset hyvällä alulla ja monta mallia kokeiltavien listoilla. Jopa miehelle löysin täydellisen mallin, vaikka moista mahdollisuutta pidin äärimmäisen epätodennäköisenä. Aika tarkkaa tuo miehelle neulominen =).

Mutta tässä nämä lahjapussiin menneet:



 Mummille meni tällaiset lapaset. Ihan onnistuneet harjoituskappaleet =)

Ohje: Egyptiläiset lapaset
Lanka: Novitan Nalle (1 kerä punaista, 1 kerä valkoista)



 Vaari taas sai tällaiset kohokuvioiset sukat, jotka jo aiemmin olen miehelle neulonut. Hyvät ovat kuulemma köytössä ja riittävän miehekkäät ulkonäkönsä puolesta =), joten olivat luotettavat tehdä. Onpa jotain jujuakin perussukkiin verrattuna.

Toivottavasti ovat omistajilleen sopivia ja tulevat jonkinlaiseen käyttöön =).